søndag den 14. marts 2010

Tømmermænd og sjovt brød.!

Skønt jeg kom i seng lidt over kl. 5 og havde fået noget af drikke, har jeg overraskende nok ikke specielt tømmermænd. Jeg vågnede op kl. 10.15 med et mega sulten hul i maven og let hovedpine, nu har jeg fået noget mad og piller og har det egentlig okay, synes jeg burde være mere træt.
Gabriel blev passet i går af mine forældre, imens vi skulle ud og være sammen med nogle venner. Det var så hyggeligt, og lige pludselig var tiden bare fløjet afsted.
Det var skønt, at Gabriel også skulle overnatte, for det er meget dejligt at vågne, når du vågner og ikke skal være på fra morgenstunden. Det må jeg indrømme, at jeg savner ind i mellem, disse stille morgenstunder, hvor Martin lige skal have lidt mere søvn, og jeg har underetagen for mig til at vågne.
Jeg bagte mit rosmarinbrød i går, dog uden rosmarin, som jeg havde glemt at købe efter sidst, hvor jeg brugte det hele, så jeg brugte bare oregano, smager også fint. Men jeg fik lyst til at være lidt kreativ og få brug noget af alt vores spændende salt. Vi har nemlig over 20 forskellige slags salt, har købt en masse specielt, når de har været spotvare og også på ferie, for salt kan man altid bruge. Men så har vi alligevel bare brugt den grove i madlavningen eller middelhavssaltet til rosmarinbrødet, og så står alle disse fine salte der bare og bliver aldrig brugt, men i går skulle det være.
Jeg brugte noget sort flingsalt, og det blev et lidt spøjst resultat. Dejen så mærkelig ud, da jeg rørte den sammen, som Martin så pænt sagde: ”lignede det dej med aske i”, men det blev faktisk ikke så slemt, og det smagte som det altid har gjort. Tror næste gang jeg vil være kreativ, jeg vil bruge det røde Havaiian salt, men ellers ville det sorte nok være godt til monster-fest.2 kommentarer:

  1. Smagte det godt, trods monster-looket?

    SvarSlet
  2. Det smagte ligesom det altid plejer, dejligt:-)

    SvarSlet