mandag den 15. marts 2010

Stoffer fra barndomshjemmet til change away!

Se hvad jeg faldt over hjemme hos mine forældre, der var på vej med min far på arbejde som klude! Når jeg nu har set alle jeres fantastiske stoffer, kunne jeg da ikke lade disse blive brugt som klude, når der nogle kreative, der kan få glæde af dem. Stykkerne er ikke store, da de desværre var revet op til klude.


Det med gul/orange blomster har været mit børnesengetøj, bringer minder frem, ved ikke helt om jeg kan bytte det, men så kræver det jo, at jeg selv tager mig sammen og bliver kreativ, så der bliver lavet noget med det.


Det brune har været mine forældres sengetøj, det med bamserne er fra en natkjole, det sort/røde mønstret er fra Afrika, så ikke blødt og brugt som de andre stoffer, men er fra 70'erne. Min mor har en masse stoffer fra Afrika og Indonesien fra 70'erne, hvor hun var der, som jeg har fået lovning på at få, når hun finder dem i flytterodet.


Hvis der er nogle, der er interesseret i at bytte, så skriv en kommentar, og vi finder ud af det.

4 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne bytte mig til noget af det brune- og hvidblomstrede. Hvor store er stykkerne ca.? Du kan kontakte mig på min mail: Malene_schwartz@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Hej Malene. Du skal være velkommen, har sent en mail til dig, svarer også lige her, hvis der skulle være andre, der var interesseret.
  Der er 3 stykker på 60x60cm og 1 stykke på 80x60cm.

  SvarSlet
 3. Vil også super gerne bytte noget af det brunblomstrede! :D

  SvarSlet
 4. Hej Julia, har skrevet på din blog under change away:-)

  SvarSlet