onsdag den 17. marts 2010

Ej sikke lej lagersalg!

Jeg var som skrevet tidligere på lagersalg i går hos Ej sikke lej og fik købt nogle bodyer til Gabriel. Egentlig er jeg ikke specielt meget til lagersalg mere til loppemarked, jeg synes, folk har det med at gå amok, derfor jeg foretrækker at gøre det på den sidste dag i dags timerne, hvor der kun er folk på barsel, og vi kigger jo ikke på den samme størrelse.
Jeg synes, de har nogle skønne farver og mønstre, fik købt 4 helbodyer og 1 uden ben til Gabriel og så 1 helbody til min veninde, der skal føde til maj.


Se de skønne farver og mønstre, desværre kunne jeg ikke vende billedet, men så må du dreje hovedet:-)

Hvis du er i nærheden af Århus, kommer de der torsdag til søndag. Husk kontanter, da de kun tager imod dankort i begrænset omfang. Jeg betalte dog fint med dankort, tror mere det når der er mange mennesker, så det ikke tager så lang tid.
Århus: Vejerboden/studenterhuset, Nordhavnsgade 1, 8000 Århus

Torsdag den 25. marts kl. 16-20
Fredag den 26. marts kl. 10-18
Lørdag den 27. marts kl. 10-18
Søndag den 28. marts kl. 10-17

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre dragter, jeg skal afsted til lagersalget i Århus, håber på lige så gode køb som dig:)

  SvarSlet
 2. Det håber jeg også for dig, der var en del tilbage, der skulle videre til Århus, men jeg så kun på drengetøj str 1½-2år og pigetøj str 0-3 måneder. Spændt på at se dine fund:-)

  SvarSlet
 3. Det lyder godt, jeg håber en masse på pigetøj i str. 74-80:) Jeg har tænkt mig at stå der torsdag når de åbner (sammen med en million andre!!).

  SvarSlet
 4. Ja og alle på barsel:-) Det i København er vist nok altid startet i weekenden, så der har (har jeg fået fortalt, gider altså ikke så meget mas, må tror på, at der også er noget til mig) været mega kø og masser af forældre med barnevogne, klapvogne og bæreseler:-)

  SvarSlet