søndag den 7. marts 2010

Sko og bryllup!

Vi har købt sko til Gabriel i dag, hans første, lidt stort. Han ville gerne gå med sko på den ene fod, men ikke på dem begge, det var noget mærkeligt noget. Gabriel går ikke uden støtte endnu, men hans fysioterapeut mente, det måske kunde være godt for ham at få sko på allerede nu, for at han kan få noget ekstra støtte, og så har han tendens til at gå på tåspidserne. Nu får vi af se, hvad hun siger til det på onsdag.
Vi var i Rødovre centeret, hvor de havde bryllupsudstilling, lidt pudsigt når vi fik bryllupsinvitation i går. Det holdt en lang limousine på torvepladsen, det bringer også tanker til vores eget bryllup for 5½ år siden. Vi havde også limousine, men en langt sejere en, der havde tilhørt Diana Ross.
Vedhæfter bevis, det er mig der står med ryggen til:-)Nogle gange vil jeg gerne giftes igen, ikke med en anden, men jeg vil bare gerne have festen og dagen igen. Ikke at der er noget specielt, jeg fortryder og ville gøre anderledes, men også det at man har fået nye venner, der ikke har været med til ens store dag. Nu ser vi bare frem til at skulle fejre Peter og Betina til sommer.

4 kommentarer:

 1. Jeg husker fornemmelsen under vores eget bryllup (for næsten 24 år siden), hvor jeg sad i kirken og ønskede, at det aldrig ville holde op. Det er godt at mindes, også når de mange, mange hverdage kommer.

  Vi har heldigvis også lige fået invitation til bryllup pinselørdag. Det er sådan en dejlig anledning til fest.

  SvarSlet
 2. Det er en skøn anledning og alle er glade:-)

  SvarSlet
 3. Hej Rikke,

  Jeg har det ligesom dig. Jeg ville også gerne holde min bryllupsdag en gang til. Det var en fantastisk dag, men den gik så hurtigt. Men sådan er det jo, når man er i godt selskab.
  Faktisk drømte jeg, natten til søndag, at vi holdt en fantastisk bryllup. Jeg vågnede jo på det nærmeste op og følte mig som nygift :)

  Ha' en dejlig tirsdag.
  /Lonni

  SvarSlet
 4. Vi har faktisk talt om at blive genvelsignet i den kirke vi nu hører til og som Gabriel er døbt i. Om aftenen og kirken oplyst af sterinlys, kunne være så romantisk:-)

  SvarSlet