fredag den 11. februar 2011

I'm back!!!

Jeg er tilbage og har savnet Jer og blogverdenen:-)
Jeg opdagede blodverdenen gravid fuldtidssygemeldt 20 uger henne, efter at have fået konstateret bækkenløsning 7 uger henne... Julia og Lis var blandt de første, jeg fandt, men absolut ikke de sidste. Det var et fristed en slags kollegaer, først over 1 1/2 år efter lavede jeg min egen blog.
Efter min barsel sagde jeg op på det apotek, hvor jeg arbejdede som farmakonom. Vi kunne for det første ikke se, hvordan det hele skulle passe sammen, når manden også arbejder i butik, og jeg følte ikke for det mere, for meget sælger, for lidt rådgivning, for meget udlevering, for lidt feedback.
Jeg ville også gerne starte som selvstændig og sælge second hand graviditetstøj, men det viste sig ikke så let, Gabriel blev syg og mere syg, mere om det i dette indlæg, jeg blev røvrendt af 2 webdesigner, så jeg endte med at tage arbejde som kantinevikar.
Jeg brænder stadigvæk for det, men har indset, at det var for voldsomt et skidt, så nu tager jeg mig tid til at få et fast arbejde og så gøre det ved siden stille og roligt, samt finde en webdesigner jeg har tillid til.
Da jeg startede med at blogge var det for at øve mig, til når min hjemmeside var færdig, og jeg skulle gøre det professionelt, men jeg blev bidt af det, det var skønt at dele:-)
Da jeg prøvede kun at være skrive positivt og ikke om Gabriels sygdom, kørte jeg kold i det og hverdagen, så jeg er tilbage på godt og ondt, helt ærlig men alt hvad der hører til, og der kommer til at ske en masse, jeg håber, at I fortsat vil læse med:-)

2 kommentarer: