torsdag den 25. februar 2010

Muffins

I et vanvittigt anfald af husmoder og total overspringelses handling, besluttede jeg mig at gøre Pyntemynthe & mor kunsten efter og lave muffins, helt fra bunden, ikke noget af det der, kun tilsættes smør, som jeg ellers har været god til.
Jeg ville egentlig godt Jens Romundstads (Biker-Jens) trippel-chokolade-brownie-kage, som han har lavet i denne uge i programmet ”4-stjerners middag” på kanal 5, men har ikke kunne finde den. Overvejer seriøst at skrive til ham og forhåbentlig få opskriften, men indtil da er det altså muffins, hvor jeg har fået opskriften hos Pyntemynthe & mor, lige her!Der er også masser af gode anledninger til at få dem afsat i weekenden, så vi andre ikke bliver fede af dem. Tager nogle med til mine forældre om fredagen, når jeg skal hente deres bil, vi heldigvis har fået lov til at låne, når nu vi skal til 30 års fødselsdag i en spejderhytte, der ligger besværlig at komme til med offentlig og når man skal have klapvogn med. Søde Linda og Glenn der skal passe Gabriel om lørdagen, når vi skal til den anden del af 30 års fødselsdagen, skal også have nogle. Og så skal vi spise sammen med nogle venner inden festen om lørdagen, og der kan man vel altid spise lidt muffins.

Ja, vi skal nemlig fejre Kenneth 2 dage i træk, om fredagen er det familien og nære venner (det er os) og om lørdagen er det for alle vennerne til western-party, derfor jeg skulle købe krudt i dag, til Martins pistol vi har lånt af en af naboernes søn.

8 kommentarer:

 1. Hvor ser de gode ud! Og sikke flotte muffins-forme;)
  Lad mig endelig høre hvordan de smager?

  SvarSlet
 2. Nøj det ser godt ud.
  Får jo helt lyst til at gå ud og bage, selvom kl er ved at være sent.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. De smagte super godt, fik dog skåret chokoladen for fin til min smag, blev også godkendt af min store chokolade-spisende mand:-)

  SvarSlet
 4. håber du får fat i den opskrift vil osse meget gerne have den opskrift på trippel choklade browines

  SvarSlet
 5. Nu har jeg i hvert fald sendt en mail til ham, så får vi af se:-)

  SvarSlet
 6. Vil bare lige sige, at jeg har fået opskriften på Biker-Jens' trippel chokolade browines og snarligt vil lave et portion og lægge opskriften ud:-)

  SvarSlet
 7. Hej Rikke R

  Vil du give Biker Jens opskrift på brownies ud. Jeg skal bage en brownie kage til min bedstemors 73 års fødselsdag. Hun har været igennem en masse sygdom, hvor lægerne ikke helt har kunnet finde ud af hvad det er der er galt. Hun har spurgt mig om jeg ville bage en kage til noget is hun har købt, fordi hun ikke selv har kræfter til det. Hun ville gerne hvis det kunne blive en brownie kage, men jeg kan simpelthen ikke rigtig finde en ordentlig opskrift og da jeg så 4-stjerners middag med Biker Jens, lavede han jo bare de lækreste brownies. Jeg søgte så på Biker Jens triple chocolate brownie og fant din blog. Jeg vil blive super glad hvis du ville sende en mail til mig med opskriften, for så kan jeg rigtig glæde min bedstemor med en super lækker kage.

  Min mail er: swk1688@hotmail.com

  På forhånd tak

  Venlig hilsen
  Stine

  SvarSlet
 8. Ej hvor er det bare fedt at man kan google mig med hans opskrift, jeg skal helt sikkert snart have lavet den opskrift:-)

  SvarSlet