tirsdag den 6. april 2010

Vinderne af min give away!!

Så kom dagen for min give away trækning, og der var næsten 70 lodder og 29 deltager, 4 fra Rusland, og jeg har fået 40 faste læsere. Tusind tak for jeres deltagelse:-)
Gabriel var så sød at hjælpe med at trække vinderne, hvilket han var meget glad for, så han blev ved med at trække og åbne lodder.

Vinderen af partylite-sættet er mette b, der havde håbet på chokolade, så du må høre, om der er nogle, der vil bytte.
De 4 chokolade-vindere er i rækkefølge Katrine, der også var min nr. 40 læser, Anja, som også var den første til at deltage i give away'en, samt Ukka og Gry.

Chokolade-vinderne kan vælge mellem følgende varianter: dark cocoa nibs, dark orange, dark raspberry, 70% cocoa, dark mint og økologisk hvid Peru chokolade med knuste espresso bønner, som jeg havde fået af Louise, som desværre ikke faldt i vores smag. I må vælge i rækkefølge og så håber jeg, alle får noget, de kan lide.
Send mig en mail på ... med jeres adresse og så sørger jeg får at sende gevinsterne afsted til jer.
Endnu engang tak for jeres deltagelse og til jer der ikke vandt, har Ina, bjørnemor også en give away med chokolade-gevinst.

7 kommentarer:

 1. Hooray! Thanks so much!! Sending an e-mail with all my information!I choose 70% сocao)))
  Gabriel is the best!
  Ukka

  SvarSlet
 2. Ih tak for reklamen! :) Det var ærgerligt at jeg ikke vandt chokolade i denne omgang, men så må jeg ty til den plade, der ligger i køkkenskabet. Mums. Chokolade er godt.

  SvarSlet
 3. Jubii!! Nej hvor lækkert! Jeg glæder mig sørme til at modtage min præmie. :-) Jeg sender en mail.

  SvarSlet
 4. Hej Rikke, hvor heldigt, at du trak mit navn :) Jeg vil da gerne bytte til chokolade i stedet... men så skal det være øko hvid peru, som jeg ikke kender, 70% eller den med hindbær ;o)

  Klem fra mette

  SvarSlet
 5. Gevinsterne bliver sendt afsted senere i dag, og alle har fået det, de ønskede:-)

  SvarSlet