lørdag den 10. april 2010

Genbrugsbesøg!!

Onsdag var jeg forbi Betina i Brøndby, hun har ferie og hygger med datteren Catalina hjemme. Vi gik en tur, da Catalina skulle sove, og jeg overtalte Betina til at gå forbi deres genbrugsforretning. Den var stor og med masser af fede ting, det bliver afgjort ikke sidste gang, jeg tager der forbi. Her kommer lidt stemningsbilleder:
Masser af krydderibeholdere.
Lidt platter og en masse Bjørn Wiinblad.

Inspiration til hvad man kan bruge broderi til.
Foruden stofferne fra dette indlæg, fik jeg også købt dette fine pude-betræk med kingu-barn og haffelaffen, har en ide om at lave et patchwork-tæppe med det i midten.
Jeg har 6 af disse is asietter, jeg har arvet af min farmor og fandt lige 4 til.
Det bedste var denne guitar til Gabriel, han var helt oppe af køre og klappede og rockede til, når den spillede. Og jeg fik den for 10 kr.

2 kommentarer:

  1. Uh, der burde være en million flere gode genbrugsbutikker - bliver SÅ frustreret over alle de skønne ting i andre kan finde, mens jeg bare er umådelig dårlig til at lede (skyder skylden på, at jeg bor i et område, hvor der primært er marskandisere, der ved, hvad de skal have for tingene). Men fantastiske ting du har fundet dig; og tænk at der kan komme en rock star ud af en tur i genbrugsen ;-)

    God søndag

    SvarSlet
  2. Synes heller ikke der er specielt meget i Vanløse, men jeg har været heldig:-)

    SvarSlet