onsdag den 14. april 2010

Tanker om hjælp og en change away!!

Det er svært at spørge om hjælp, og lige så svært at modtage den. Jeg er blevet bedre, meget bedre til at modtage, for jeg jeg værd det. Før i tiden var jeg den, sm altid ville klare alting selv, nu er jeg glad og taknemmelig over, at folk vil hjælp, og fuld af tillid til, at de selv kan sige fra, hvis de ikke kan eller orker det.
Der er dog dem, jeg ved, aldirg sige nej, og ikke burde hjælpe af fysiske grunde. Dem vælger jeg så ikke at spørge, når man ikke er moden nok til at indse, man ikke kan fysisk, er man ikke moden nok til at blive spurgt.
Vi fik lukket det sidste hul i dagens pasning, ved at naboen tager Gabriel. De har en datter på 3 år, og vi har haft talt om at hjælpe hinanden med at passe, men forløbigt er det ikke blevet til noget, det gør det så i dag. Det er også svært, at være den første, der spørger om det, men det er det med at modtage!!!
Nu jeg skriver modtage, har jeg modtaget disse skønne, skønne stoffer af Julia i en change away. Tak:-)

3 kommentarer:

 1. Jeg nikker genkendende til dine tanker. Når man først får taget hul på at hjælpe hinanden, åbnes relationen meget mere og giver mulighed for et dybere venskab - især når man passer hinandens børn. Held og lykke med det :)

  SvarSlet
 2. Hej Rikke.
  Tusind tak for chokoladen, jeg har spist den for længst! :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette, det er gået rigtig godt, og i dag tog jeg forbi en anden nabo, der har tvillinger, og Gabriel og dem legede godt.

  Hej Gry, godt du kunne bruge det:-)

  SvarSlet