mandag den 22. november 2010

Brunch og Harry Potter!!

Billede af vores impulsive brunch søndag, som vi hyggede med at lave og spise, inden Gabriel blev hentet, og vi skulle i biografen og se Harry Potter!!
Jeg synes, det er svært at anmelde Harry Potter og Dødsregalierne 1, da det kun er første del af en film. Jeg ville meget gerne se næste, da den første efterlader en med en masse ubesvaret spørgsmål. Ja, jeg har heller ikke læst Harry Potter bøgerne, men det har været helt bevidst, først og fremmest ville jeg ikke læse dem, før alle bøgerne var udgivet, og så ville jeg egentlig vente indtil filmene alle var kommet ud, ved dog ikke, hvis jeg får dem i julegave eller fødselsdagsgave, om jeg kan lade være med at læse dem.
Filmen er ikke for børn mere, og der er fuld fart over feltet, den er meget mere mørk og grå end nogle af de foregående film. Man får præsenteret rigtig mange nye karaktere, men heldigvis også gensyn med nogle.
Hvis man har set de andre, skal denne helt sikkert også ses, men den er også irriterende, for den lægger så meget op til den næste og sidste, og er ikke afsluttende nok. Der er lang tid til sommer, hvor den sidste kommer!!

2 kommentarer:

  1. Hej Rikke - du kan roligt læse bøgerne, hvis du skulle få dem i julegave. Det er jo ikke noget problem at se filmene og vide hvad der sker, for spændingen går altså absolut ikke af alligevel. Glæder mig selv til Dødsregalierne 1 -når jeg kommer ud af sengen efter den her forpulede lungebetændelse ;-) Ha en go dag - KH Lisbeth

    SvarSlet
  2. JEg håber, at du snart får det bedre:-)
    Det vil jeg så gøre, jeg ville nok også være for nysgerrig:-)

    SvarSlet