søndag den 29. august 2010

Cover luksusbazar!!

Jeg læste hos Kia, at Cover holdt luksusbazar i kødbyen i går, hvor overskuddet gik til dansk røde kors, altid en bonus:-) Gabriel var jo desværre sløj, så valgte ikke at tage forbi med ham, med de havde åbent til kl. 20, så da Martin kom hjem, smuttede jeg afsted på cykel. Vejet var dejligt, men der var både vejarbejde og omkørelse på Frederiksberg, tror der skulle være natløb. Der havde også været et fodboldarrangement i kødbyen, så det var godt, jeg ikke var taget afsted med Gabriel, da han ligesom mig, får lidt klavs af for mange mennesker.
Der var ikke så mange mennesker inde hos Cover, og de var gået i gang med at pakke ned, og jeg var der kl. 19, lidt irriterende!! Men de var super søde, og jeg fandt da også lidt, men først billede af det jeg fik gratis med, de stod bare og fyldte i min pose: 6 kildevand, Cover (fra februar), 2 æsker (man er vel æskoman) og 9 cola light specielt designet af Manolo Blahnik.
Men jeg fik købt denne fine jakke fra Soaked in Luxury i en dejlig farve, der er lige mig, den er lidt a-formet (der ikke klæder mig og ligner jeg er gravid), men med et fedt bælte fra Pieces, der i øvrigt passede perfekt i farven, var det perfekt. 100 kr. for jakken og 20 kr for bæltet.

2 kommentarer:

  1. Nøj en flot frakke! Og dejlig pris.

    SvarSlet
  2. Jeg bliver også mere og mere glad for den, håber at jeg når at få den på i år, for den er lidt tynd i det.

    SvarSlet