mandag den 28. juni 2010

Arrrrggghhhh....

Alle de blogs jeg følger med i og læser er forsvundet fra læselisten.... Jeg er meget irriteret.....
Nogle der ved, hvorfor det sker? Om det er noget jeg er kommet til? For vil gerne undgå det igen... Meget irriteret....!!!!

4 kommentarer:

 1. Hm...har prøvet det én gang, men de var (heldigvis) tilbage, da jeg tændte computeren næste gang. I mit tilfælde tror jeg det var fordi jeg havde for meget i gang på samme tid og den derfor ikke kunne "loade" blogrollen ligesom den kan finde på ikke at vise billeder af og til. Ellers har jeg ingen anelse om, hvorfor det sker. Håber du finder ud af det eller at det går i orden helt af sig selv:)
  /Malene

  SvarSlet
 2. Og jeg har også prøvet det en enkelt gang, hvor de også var tilbage næste gang.... Jeg håber, det sker for dig også, for det er lidt irriterende at skulle til at finde dem allesammen igen.

  SvarSlet
 3. YES jaaa de er tilbage, fantastisk, var temlig frustret.....

  SvarSlet
 4. Er det på listen til højre på din blog? Det har jeg også oplevet 2 gange og een gang med een af de andre gadgets. Monster-irriterende. Da jeg oplevedede det første gang, oprettede jeg en sideløbende "database" af links under mine Foretrukne i Exploren, så jeg altid havde links. Det var dog lidt tungt at holde opdateret. I stedet bruger jeg nu Google Reader til at holde øje med nye indlæg fra de blogs jeg er tilmeldt. Blog-listen direkte på bloggen rummer derfor ikke mere så mange links og er heller ikke så vital for mig mere. Håber du får samlet dine links igen - ved hvor træls det er.

  SvarSlet