torsdag den 30. september 2010

Arbejdstøj!!

I morgen skal jeg ud og servere, det er lang tid siden, men tror ikke det bliver noget problem.
Til gengæld manglede jeg en hvid skjorte, så efter arbejde hentede Martin fra arbejde i Rødovre Centrum og tog i H&M, men man kan jo ikke have en hvid skjorte på uden af have noget indeunder og det helst hudfarvet, så en stk. hudfarvet bh og top med.
Det hele tog ca. 5 minutter, men jeg vidste jo også, hvad jeg skulle have. Jeg har et stykke tid skulle have en hudfarvet bh og en top kan man altid bruge som undertrøje, men skjorten bliver nok kun til arbejde, ren hvid er lidt for hård farve til mig.
Det er egentlig lidt kedeligt praktisk indkøb, på en eller anden måde er det altså langt sjovere at købe festtøj, men det bliver godt med lidt basic tøj til indeunder.

2 kommentarer:

  1. Bloggen er virkelig rart én og fuld af informationer, vi værdsætter den slags oplysninger, du har givet i dette indlæg. De oplysninger er o nyttige for os alle, og vi vil gerne takke dig fra bunden af vores hjerte for denne dejlige oplysninger.

    SvarSlet
  2. Der er ikke noget bedre end at gå ind i en tøjbutik velvidende om, præcis hvad man skal have!

    Jeg elsker også at købe festtøj, men basic tøj kan også altid bruges, og det er som regel også meget billigere, så på den måde føler jeg virkelig, at jeg får noget for mine penge :)

    SvarSlet