tirsdag den 27. juli 2010

En ny første gang!!

Når man får børn, kommer der en masse første gange, første gang der laves prut, første gang der kigges en i øjnene, første gang man vender sig, første gang der smages grød, første gang der kravles, første gang der grines, første gang der kommer tænder, første gang man får feber o.s.v. Der er masser af første gange det første år, man kan dårligt følge med, men så går det lidt langsomt, i dag kom der en ny første gang. Første gang der stryges en lap på knæene, i fremtiden kommer der nok mange, men denne var første gang... Nu håber jeg bare, at det holder til en vask:-)

Hvis der i øvrigt er nogle, der vil bytte med strygemærker, har jeg over 10 af dette mærke med tigerdyr...

4 kommentarer:

 1. H&M har eller har haft nogle fine og billige strygemærker - 3 stk med cars eller Hello Kitty for kun 30,-. Vi har brugt cars her hjemme :-)

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig har de også det;-) Det vidste jeg ikke, det var bare for at få noget at vælge imellem, så det ikke kun er det samme tigerdyr, der er på bukserne:-)

  SvarSlet
 3. Også kun ment som en hjælper/inspiration-tror nemlig de er de billigste jeg er stødt på, og nogle seje motiver alligevel...vi har nemlig mange huller på knæene her hjemme...og cars er et hit. At bytte rundt er en rigtig god ide :-)

  SvarSlet
 4. Inspiration og hjælp er altid velkommen:-) Tak:-)

  SvarSlet