mandag den 28. juni 2010

Arrrrggghhhh....

Alle de blogs jeg følger med i og læser er forsvundet fra læselisten.... Jeg er meget irriteret.....
Nogle der ved, hvorfor det sker? Om det er noget jeg er kommet til? For vil gerne undgå det igen... Meget irriteret....!!!!

onsdag den 23. juni 2010

Onsdag den 23. juni 2010 kl. 12.00.

Ordnede Martin og jeg have hos min svigermor, da det skulle nås inden sankhans. Kunne godt have bbrugt tiden på en masse andet, da vi får huset fuld af gæster på lørdag, men hun har fået problemer med sit ene øje, så vi måtte træde til.

Tirsdag den 22. juni 2010 kl.12.00.

Arbejder jeg stadigvæk på computeren, imens jeg nyder vand, nødder og smootie:-)

mandag den 21. juni 2010

Betinas polterabend!!

Sidste lørdag var jeg til Betinas polterabend, det var total hyggelig dag, der var kun 2 ud af 12 foruden Betina, jeg havde mødt før, så det var dejligt at møde nogle veninder og familie inden den store dag.
Vi startede med at overraske hende i Rødovre centrum, hvor vi også spiste brunch, bagefter tog vi til SuperEvent, hvor vi skulle kører lokumræs, som er hvor man kører om kap på elektriske toiletter rundt i en kegle-bane. Hvor var det bare sjovt, vi fik grinet en masse, neden under ser I mig i fulde fart mod sejr!!
Der kommer desværre ikke flere billeder, da mit kamera løb tør for batteri, og de ekstra jeg havde taget med også var næsten brugt... Men bagefter fik Betina en ansigtbehandling og en brudemakeup, imens vi andre sad ved havnen og spiste mad og så re-indspilning af dødens gab udført af et firma, der havde tembuilding-dag. Så blev der indspillet 2 sange, hvor Betina sang for og vi andre sang kor, det blev "der står et billede på mit bord" og "danse i måneskin", den sidste gik afgjort bedst. Derefter spiste vi mexicansk og drak cocktail.
Det var en hyggelig men lidt lang dag, nu kommer det til at vare et stykke tid, nu kommer det til at vare et stykke tid inden man skal på et nyt... måske man skal lave en polterabend uden nogle skal giftes eller er i centrum, bare en hyggedag med veninderne, hvor man lave noget andet, mmhhh tænkeboks!!

Mandag den 21. juni 2010 kl 12.00.

Inspireret af Julie, vil jeg også prøve at tage billeder hverdag kl. 12, som hun har beskrevet her.
I dag efter 3 ugers ferie er der en masse mails, der skal skrives og svares på.

søndag den 20. juni 2010

Sex and the city 2!!

I fredags var jeg i biografen og se Sex and the city 2.
Jeg har serien og synes, den er god underholdning, kan altid lige se et afsnit. Den første film synes jeg ikke var særlig god, men jeg har heller ikke været speciel meget til Carrie og hendes Big pjat, som fyldte meget i den. Jeg synes, hun skulle været blevet sammen med Aidan, som jeg synes, er hot. Jeg er mest til Samatha og synes det var trist hendes forhold til Smith Jerrod ikke holdt, men er glad for gensynet i 2'eren.
Den finder mest sted i det skønne Abu Dhabi, der har en skøn sceneri, tøjet er fantastisk (som altid!!), og jeg synes, den var god. Langt bedre end 1'eren, men der var også flere ting, der passer bedre til mig end serien og den første film som tankerne om ægteskab og børn.
Hvis man er bare lidt til Sex and the city, skal den helt sikkert ses, hvis I ikke allerede har gjort det:-)

lørdag den 19. juni 2010

Popcorn!!

Vi har haft ferie, hvor vi har nydt at være sammen. Der er blevet ryddet op og ud, ordnet have, flyttet rundt, været i biografen og tænkt en masse tanker.
Tanker om hvad det er jeg vil med en blog, om jeg vil have både denne og en for arbejde, navn og hvordan. Ideer til nye kursuser og en mulig samarbejdspartner.
Mere, og nyt følger...
I dag er Martin til polterabend, jeg var i sidste weekend, men det betyder, at jeg har aftenen for mig selv efter Gabriel er puttet, så der bliver set tøsefilm, drukket cola og spist popcorn.
Jeg elsker popcorn og har været frygtelig skuffet over dem i biografen, så det er dejligt med nogle friske og perfekt saltet.
Køkkenet roder, der er dvd'er over hele stue-gulvet, dåser ud over hele gangen og rod omkring spisebordet fra omrykningen, men det er ligemeget og kan vente til i morgen, for det er min alene-aften, og der er popcorn:-)

torsdag den 10. juni 2010

Fund fra sommerhustur!!

Vi har som sagt, imens vi var i sommerhus, været forbi et par loppemarkeder og genbrugsbutikker og fik et par ting med hjem. Dette fede Lego-bord var vi så heldige at få til 50kr, det skal bare skylles af for støv, og Gabriel har allerede taget det i brug.
Gabriels bamse har fået sig en storebror, da Gabriel faldt over denne større version af Bamse og ikke ville af med den igen, før vi havde købt den og var kommet ud til bilen igen.
Dette fantastiske og bløde pudebetræk fandt i genbrugsbutiken i Vig.
Ellers røg et par rammer og en bluse og et par strømper til Gabriel med hjem.
Som altid fantastisk:-)

Sommerhus!!

Vi har været i sommerhus, mine forældres i Odsherred, og jeg har selvfølgelig glemt, at der ikke er til at få internetforbindelse, men der er skønt, masser af natur og tæt på strand. Det er dog ikke verdens bedste strand, men når man bare vil grave i sandet (Gabriel) eller kaste smut med sten (Martin), så er det perfekt.
Om morgenen i hverdagene eller tidligt i weekende kan man være heldig at se disse i skovkanten, vi så dog ikke nogle denne gang.

Vi har fået nye danske kartofler og jordbær, købt hos diverse gårdbutikker, og været på et par loppemarkeder og genbrugsbutikker (fund i et andet indlæg). Vi har fået set film fra vores ungdom som Pulp Fiction og Desperado, da der er vhs-afspiller og alle vores, samt mange andres, vhs-film er landet her oppe. Gabriel fandt nogle myrer at lege med og har ellers som os andre nydt tiden sammen, det har været tiltrængt:-)